Шта да стави на адвентски календар

<Х1> Шта да ставите на Адвент календар?

<п> Адвентски календар је веома популарна традиција током Божића. Састоји се од одбројавања од 24 дана до 25. децембра, где је сваки дан обележен изненађењем или присутан. Али шта да стави у адвентски календар? На овом блогу ћемо вам дати креативне и разнолике идеје да испуните свој календар радошћу и очекивањем.

<Х2> Слаткиши и чоколаде

<П> Класична и увек добродошлион опција је слаткиши и чоколаде. Можете да одаберете различите врсте чоколаде, чоколаде, метака и чак лоллипопа. Ово је укусан начин засладити сваки дан до Божића.

<Х2> Мали поклони

Шта кажете на изненађујуће малим поклонима? Можете да ставите минијатуре за адвентске календар играчака, ланаца кључних, накита, мини књига, МИНИ ПУЗЗЛЕ ИГРЕ, између осталих. Ова опција је савршена за оне који воле да отвори изненађење сваки дан.

<Х2> Поруке и активности

<П> Другачија идеја је да се свакодневно стављају поруке или активности. Можете да пишете поруке љубави, захвалности, мотивације или чак изазова који ће се током дана испунити. Такође, можете да укључите активности попут гледања божићног филма, чинећи божићни колачић, постављање тематске загонетке, између осталог.

<Х2> Ставице за прибор

<п> За љубитеље прибора, одлична опција је да попуните Адвентски календар са предметима као што су обојене оловке, оловке, гуме, налепнице, марки, између осталог. Ово је забаван начин за повећање сакупљања писања материјала.

<Х2> Козметички производи

<п> Ако желите да се побрините за своју лепоту, како би било да ставимо минијатуре адвентског календара производе лепоте? Можете да садрже узорке парфема, ружа, хидратантне креме, емајле, између осталог. Тако ћете имати свакодневно изненађење да се бринете о себи.

<Х2> Мали декоративни објекти

<п> Друга опција је попуњавање адвентског календара са малим украсним објектима. Можете да садрже мини божићне украсе, магнете, мини свеће, минијатуре божићних дрвета, између осталих. Ово је начин да ваш дом учини још лепшим и тематским током појаве.

<Х3> Закључак

<п> Адвентски календар је традиција која доноси радост и очекивање божићно време. Када бирате шта да ставите на календар, можете да одаберете слаткише, мале поклоне, поруке и активности, дописник, козметичке производе или мале декоративне предмете. Важно је да сваки дан буде посебан и пун изненађења до доласка Божића.