Шта да стави у гардеробу да мирише

<Х1> Шта да стави у гардеробу да мирише

<Х2> Увод
<П> Имати мирисни гардеробу је нешто што сви желимо. На крају крајева, ко не воли да отвори врата ормара и осећа угодну арому? У овом блогу ћемо истражити различите елементе који се могу користити за остављање гардеробе са укусним мирисом.

<Х2> 1. Мирисне вреће
<П> Популарна опција за одржавање мириса је мирисна врећица. Могу се наћи у различитим аромама и лако се постављају у ладице или висе у вешалице. Поред остављања ваше одеће угодни мирис, врећице такође помажу да се одгурне мољаце и других инсеката.

<Х2> 2 Есенцијална уља
<п> Есенцијална уља су одличан избор за природно парфемирање гардеробе. Само се појави неколико капи уља на комад памука или памучну куглу и ставите је у кабинет. Поред напуштања пријатне ароме, есенцијална уља имају и терапеутска својства.

<Х2> 3. ЛАИ ЛИЕВС
<п> Лишће залива се не користи само у кувању, такође се могу користити за остављање мириса. Само ставите мало лишће у ладице или их објесите у вешалице. Поред мириса, уљевско лишће такође помаже у одевању инсеката.

<Х2> 4. Натријум бикарбонат
<п> Бикарбонатни натријум је одличан апсорбер мириса. Да бисте је користили у гардероби, само ставите мало у отворени контејнер и оставите га у ормару. Апсорбираће нежељене мирисе и чине вашу одећу свежим мирисом.

<Х2> 5 Лаванда
<п> Лаванда је позната по својој опуштајућем и умирујућој ароми. Да бисте напустили мирисну гардеробу, можете да користите лаванде сачтене или чак и чак и цвеће суве лаванде. Поред мириса, лаванда такође има неку неку својства инсеката.

<Х2> Закључак
<п> Постоји неколико опција за остављање мирисне гардеробе. Од мирисних врећица до есенцијалних уља, свака особа може да одабере опцију која их пружа. Испробајте различите елементе и сазнајте који вам арома најбоље одговара. С мирисом гардеробом, ваша одећа ће бити још пријатнија да се носи!