Шта да ставите у ЛинкедИн титулу када сте незапослени

<Х1> Шта да ставите у ЛинкедИн наслов када сте незапослени?

<п> Када смо незапослени, уобичајено је осећати несигурност у вези са оним што треба да се стави у назив нашег линкедин профила. Уосталом, ово поље је једна од првих ствари које регрутори виде када посећују наш профил, и желимо да пренесемо професионалну и атрактивну слику.

<Х2> Важност наслова у ЛинкедИн-у

<п> Наслов ЛинкедИн-а је кратак опис који се појављује испод вашег имена и прилика је да истакнете своје професионалне вештине, искуства и циљеве. То је начин да се привуче пажња за регрутовање и натерају их да желе више о вама.

<Х3> Савети за креирање атрактивног наслова

<п> Ево неких савета за стварање атрактивног наслова на ЛинкедИн-у, чак и када сте незапослени:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> Означите своје вештине: Користите кључне речи које се односе на своју област стручности и вештина које имате. Ово ће вам помоћи да привуче пажњу регрутова који траже професионалце са овим вештинама.
<ЛИ> <стронг> Будите јасни и објективни: Избегавајте генеричке услове и будите специфични у ономе што радите или желите да урадите. Ово ће помоћи у преношењу ваше стручности и професионалне циљеве.
<ЛИ> <стронг> Користите релевантне кључне речи: Претражите најчешће коришћене кључне речи у вашој близини и укључите оне који су релевантни за ваш профил. Ово ће вам помоћи да оптимизирате свој профил за претраживаче ЛинкедИн.
<ЛИ> <стронг> Означите своја достигнућа: Ако имате било каквог релевантног достигнућа, као што су награде, сертификате или истакнутим пројектима, обавезно их помените у свом наслову. Ово ће вам помоћи да привуче пажњу регрутатора.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Савети за стварање атрактивног наслова
<Хх>


<тди>
<Тр>
<ТД> <стронг> Означите своје вештине
<ТД> Користите кључне речи које се односе на вашу област стручности и вештина које имате. Ово ће вам помоћи да привуче пажњу регрутова који траже професионалце са овим вештинама.

<Тр>
<ТД> <стронг> Будите јасни и објективни
<ТД> Избегавајте генеричке услове и будите специфични у ономе што радите или желите да урадите. Ово ће вам помоћи да пренесу вашу стручност и професионалне циљеве.

<Тр>
<ТД> <стронг> Користите релевантне кључне речи
<ТД> Претражите најпотребне кључне речи у вашем подручју и укључите оне који су релевантни за ваш профил. Ово ће помоћи оптимизацији вашег профила за линкедИн претраживаче.

<Тр>
<ТД> <стронг> Означите своја достигнућа
<ТД> Ако имате било каквог релевантног достигнућа, попут награде, сертификата или истакнутих пројеката, обавезно их помените у свом наслову. Ово ће вам помоћи да привуче пажњу регрутатора.


<п> Запамтите да је наслов ЛинкедИн само део вашег профила. Важно је попунити све одељке са релевантним информацијама о вашем искуству, академској позадини и вештинама. Такође, обавезно прилагодите УРЛ свог профила и додате професионалну фотографију.

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>