Шта јести након повременог брзог 14х

<Х1> Шта јести након брзих 14-сати брзо?

<п> Повремено пост постао је све популарнија пракса за оне који желе да побољшају своје здравље и смршаве. Један од најчешћих облика повременог поста је 14-који је брз, у којој је особа без јела 14 узастопних сати и има 10——вер прозор.

<Х2> Предности испрекиданог постања

<п> Повремено пост може донети неколико користи за тело и ум. Поред помоћи губитку килограма, ова пракса може побољшати осетљивост на инзулину, смањити упалу, повећати производњу хормона раста и промовисати самофинансирање, што је чишћење ћелија.

<Х3> Шта јести после 14-сати испрекиданог поста?

<п> Након брзих 14-сати, важно је одабрати храну која је хранљива и помаже да замени изгубљене хранљиве сатерије током постног периода. Ево неких опција:

<О ол>
<ЛИ> <стронг> мршави протеини: Одлучите се за мршаво месо попут пилетине, рибе или Турске. Ови протеини помажу у опоравку мишића и ситости.
<ЛИ> <стронг> Поврће: Укључите разноврсно поврће у вашем оброку, као што су броколи, шпинат, карфиол и шаргарепа. Богати су витаминима, минералима и влакнима.
<ЛИ> <Снажна> Интегрална зрна: Изаберите целу житарицу попут смеђег пиринча, куиноа или зоб. Обезбеђују енергију спорије и богате су влакнима.
<ЛИ> <стронг> Здраве масти: Додајте здраве изворе масти као што су авокада, маслиново уље или ораси. Они помажу у малој мери и апсорпцији масти -солубле витамина.

<п> Не заборавите да пијете пуно воде током постног периода и након завршетка пост. Хидратација је основна за правилно функционисање тела.

<Х2> Коначна разматрања

<п> 14 -Хоур-у постепено пост може бити ефикасна стратегија за побољшање здравља и промовисање губитка тежине. Међутим, важно је запамтити да је свака особа јединствена и може имати различите потребе. Пре него што започнете било коју врсту постења или промене у храни.

<п> Испробајте различите хране и комбинације да бисте пронашли шта најбоље функционише за вас. Не заборавите да слушате своје тело и направите избор хране који вас чине задовољним и напајањем.

<п> Референце:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.хеалтхлине.цом/нутритион/интемтттент-фазуттинг-гуиде "> Хеалтхлине-Енглисх Гуиде за пост
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.медицалневстоди.цом/артицлес/327398 "> Медицинске вести данас – како јести након постања

<ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" Фреребордер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоматска опрема; цлипбоард-врита; / ифраме>