Шта јести у претходном обрачуну ноћу

<Х1> Шта јести у претходном наводу ноћу

<п> Када је у питању обука ноћу, важно је одабрати праву храну како би се осигурала енергија и перформансе током вежбања. Пре-тренинг је пресудан оброк за пружање хранљивих састојака неопходним за тело пре физичког напора.

<Х2> Горња хидрата -Рицх храна

<п> Угљиви хидрати главни су извор енергије за тело, тако да је важно да их укључите у претходно вежбање. Одлучите се за храну попут:

<ул>
<ЛИ> Интегрални хлеб
<ли> Бровн Рице
<ЛИ> Интегралне масе
<ЛИ> Слатки кромпир

<п> Ова храна пружају споро ослобађање енергије, што значи да ћете имати енергију у целом тренингу.

<Х2> Леан протеини

<п> Протеини су од суштинског значаја за опоравак мишића и да се спречи мршави масовни губитак током тренинга. Неке мршаве опције протеина за претходно вежбање су:

<ул>
<ли> Пилетина на жару
<ЛИ> Риба
<ЛИ> Бјелате у јајама
<ЛИ> Грчки јогурт

<п> Ова храна је лако пробавити и пружити потребне аминокиселине за изградњу мишића.

<Х2> Здраве масти

<п> Здраве масти су такође важне у претходном тренингу јер помажу у апсорпцији витамина и дају енергију спорог ослобађања. Неке опције здравих масти су:

<ул>
<ЛИ> Авокадо
<ЛИ> Кестени
<ЛИ> Маслиново уље
<ЛИ> Кокосово уље

<п> Ова храна такође помаже у одржавању ситости током тренинга.

<Х2> Хидратација

<п> Хидратација је критична пре, током и после тренинга. Обавезно попити довољно воде пре него што започнете физичку активност. Такође, можете одабрати изотонична пића да бисте заменили изгубљене електролите током вежбе.

<Х2> Закључак

<п> Ноћна пре-тренинг треба да се састоји од хране богате угљеним хидратом, мршави протеини, здравих масти и добре хидратације. Не заборавите да поштујете време пробаве хране пре почетка обуке и консултујете нутриционисту за персонализоване смернице.