Шта јести да би заменио хлеб

<Х1> Шта јести за замену хлеба

<п> Ако тражите здраву алтернативу за замену хлеба на исхрани, дошли сте на право место! У овом чланку ћемо истражити неке укусне и хранљиве опције које могу заменити хлеб у дневним оброцима.

<Х2> Опције супституције хлеба

<п> 1. <стронг> кукурузне тортиле: кукурузне тортиље су одлична опција за замену хлеба. Они су лагани, укусни и могу се користити за прављење омота или тацоса.

<п> 2. <стронг> ЛЕПОВЕ салате: лишће салате се може користити као сендвичи. Они су хрскави и додају занимљиву текстуру на њихове оброке.

<п> 3. <стронг> Интегрални хлеб: ако не желите да се одрекнете хлеба, одлучите се за хлеб у целости. То је здравији од белог хлеба, јер садржи више влакана и хранљивих састојака.

<п> 4. <стронг> хлеб од сира: хлеб од сира је укусна и глутен-фрее опција. Направљено са брашном и сиром, може се конзумирати за доручак или као ужину.

<Х3> Рецепт за хлеб од сира:

<О ол>
<ЛИ> Састојци:
<ул>
<ЛИ> 500г слатко-поспиље
<ЛИ> 250мл млека
<ЛИ> 100мл уља
<ЛИ> 3 јаја
<ЛИ> 200 г нарански сир
<ЛИ> Сал за укус

<ЛИ> Припрема:
<О ол>
<ЛИ> у тави, загрејати млеко и уље до кључања.
<ЛИ> у посуди, ставите брашно и сипајте мешавину млека и топло уље на врх.
<ли> добро мешати док хомогена маса.
<ЛИ> Додајте јаја, нарибни сир и соли. Помешајте поново.
<ЛИ> Моделе куглице са тестом и место у намаштеном јелу за печење.
<ли> Пеците у претходно загрејану рерну на 180 ° Ц током око 25 минута, или до злата.

<п> 5. <стронг> рае хлеб: ражи хлеб је здрава и влакнаста опција. Може се наћи у пекарама или дом датим.

<п> Испробајте ове опције замене и откријте нове укусе и текстуре за оброке. Увек запамтите да одаберете здравије и уравнотежене опције да бисте одржали уравнотежену исхрану.

<п> надамо се да је овај чланак био користан за вас. Ако имате било каквих питања или сугестија, оставите свој коментар испод.

<п> <спан> Референце:

<О ол>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.хеалтхлине.цом/нутритион/15-е-царб-бреад-алтернативне "> Хеалтхлине-15 Алтернативе ниско-угљених хлеба
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.медицалневстоди.цом/артицлес/323144 "> Медицинска вест данас – Које су најбоље хлебне алтернативе?

<ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" Фреребордер = "0" Дозволи = "Акцелерометар; аутоматска опрема; цлипбоард-врита; / ифраме>