Шта купити за бебу хигијену примљеног рођеног

<Х1> Шта купити за новорођену хигију беба

<п> Када новорођена беба стигне на свет, важно је бити припремљен са свим потребним предметима како би се осигурала ваша хигијена и дневна нега. У овом чланку ћемо навести главне производе које бисте требали размотрити приликом постављања слања ваше бебе.

<Х2> Есенцијални производи за хигијену новорођеног беба

<п> 1. Пелене за једнократну употребу: пелене за једнократну употребу су практичне и једноставне за употребу. Обавезно купујте праву величину за тежину бебе.

<п> 2. Мокри шалови: влажне марамице су сјајне за чишћење бебине деликатне коже током размене пелена.

<п> 3. Неутрални течни сапун: Одлучите се за неутрални течни сапун, специфично за бебе, што не иритира осетљиву кожу новорођенчета.

<п> 4. Баби шампон: Баби шампон је гладак и не спали очи. Изаберите опцију без мириса и хипоалергена.

<п> 5. Роскеенс: Роскетх Цреам је неопходна за спречавање и лечење бебине иритације коже узроковано контактом са пеленом.

<п> 6. Памук: памук се користи за чишћење стомака и других осетљивих подручја.

<п> 7. 70% алкохол: 70% алкохола користи се за заштиту бебиног стомака док се не охлади.

<п> 8. Четка за бебе и чешаљ: четкица и чешалица за меку чешану идеална су за чешљање бебине деликатне косе.

<п> 9. Роунд -Типпед маказе: Маказе на округу се користе за сигурно исечене бебине нокте.

<п> 10. Дигитални термометар: Дигитални термометар је од суштинског значаја за мерење бебине температуре у случају грознице.

<Х3> Додатни савети

<п> Поред горе наведених производа, важно је да се исплати да купите удобну одећу, пелене од тканине, меким пешкирима за купање, пелене осип, између осталих предмета који су можда корисни у бебином дневном животу.

<п> Не заборавите да увек прочитате упутства за употребу производа и консултујте педијатру ако имате сумње. Хигијена за бебе је пресудна за обезбеђивање његовог благостања и здравља.

<О ол>
<ЛИ> Референце:
<ул>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.памперс.цом.бр/ен-/рецем-цидодо/цуидадос-цом-цом-бебе/артиго/о-куе-цомпрара-пара-о-цебе- Примање "> Памперс-Шта купити за новорођенче бебу
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.троцандофралдас.цом.бр / текуе-цомпрара-пара-собебе-реце-циде/ "> Промена пелена – шта купити за новорођену бебу