Који је најпознатији меме на свету

<Х1> Најпознатија меме на свету: Упознајте “Рицкролл”

<п> Када је у питању меме, немогуће је да не спомињемо “Рицкролл”. Овај меме је постао интернет феномен и освојио је милионе људи широм света. Али на крају крајева, шта је “Рицкролл”?

<Х2> Шта је “Рицкролл”?

<п> “Рицкролл” је меме која се појавила 2007. године и састоји се од глупости људи преусмеравањем на музички музички видео “Никад те неће одрећи” певача Рицк Астлеи-а. Циљ је учинити да особа кликне на везу надајући се да ће пронаћи нешто релевантно или занимљиво, али на крају је изненадити музички видео.

<п> Овај меме је постао популаран углавном на ИоуТубе-у, где су корисници делили линкове са блиставим насловима или обећавајући ексклузивни садржај, али заправо је довело до музичког видеа за “никад вас неће предати”. “Рицкролл” брзо се проширила путем интернета и постао један од најпознатијих и најпопуларнијих мемова свих времена.

<Х3> Зашто је “Рицкролл” постао толико познат?

<п> “Рицкролл” постао је познат из више разлога. Прво, песма “никад нећемо да вас одустане” изузетно је очаравајућа и има упечатљив хори, због чега се људи забављају гледајући музички видео. Поред тога, изненађење да се преусмерава на видео када очекујете нешто потпуно другачије такође доприноси успеху овог меме.

<п> Други фактор који је допринео слави “Рицкролл” била је његова способност да се прилагоди различитим ситуацијама. Меме се користи у више наврата, од игре између пријатеља до главних догађаја и рекламних кампања. То је учинило “Рицкролл” релевантним током година и настави да изненађује и забавља људе.

<стронг> Радиоциознисти о “Рицкролл”

<О ол>
<ЛИ> Израз “Рицкролл” је креиран 2007. на 4Цхан Форуму.
<ЛИ> Музички видео за “Никад вас неће одустати” има више од 1 милијарде погледа на ИоуТубе.
<ЛИ> “Рицкролл” се користи у неколико ТВ серија, филмова и чак политичких говора.

<П> “Рицкролл” је пример како меме могу постати истински интернетски феномени. Својом способношћу да изненади и забави се, овај меме је освојио свет и постао један од најпознатијих свих времена.

<п> А ви, да ли сте икада били “Рицкролладо” икада? Рачунате на коментаре!

<а хреф = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ватцх? в = дкв4вгкцк "> Извор