Шта је мој заштитник

<Х1> Шта је мој заштитник?

<п> Ако сте обожаватељ серије књига “Харри Поттер” и филмова, сигурно сте се питали шта би ваш заштитник био. Покровитељ је облик дефанзивне магије која претпоставља облик сребрне животиње и дочара се кроз “патронум” чаролију.

<Х2> Шта је заштитника?

<п> Покровитељ је манифестација чаробне снаге вештице или вештице која узима облик животиње. Углавном се користи за одбијање дементова, тамне бића која се хране срећом и душом људи.

<Х3> Како открити мој заштитника?

Нажалост, не постоји стварни начин да откријете шта би ваш заштитник био у стварном животу. У серији “Харри Поттер”, вештице откривају своје заштитнике кроз чаролију “очекиване патронем”, која се учи у часовима одбране против мрачне уметности у Хогвартсу.

<п> Међутим, можете да урадите онлине тест да бисте сазнали шта би ваш заштитник био у складу са карактеристикама ваше личности. Постоји неколико веб локација и апликација које нуде ову врсту теста.

<стронг> Радозналост:

<п> У чаробном свету “Харри Поттера”, заштитник сваке особе је јединствен и одражава његову личност и више позитивних емоција. Поред тога, заштитник може да промени живот особе, у зависности од искустава и емоционалних промена кроз то пролази.

<О ол>
<ЛИ> Најчешћи покровитељ су животиње попут јелена, вука, мачка и пса.
<ЛИ> Неки ликови у серији имају необична заштита, као што је сова Луна Ловегоод и Харри Поттер сребрни јелен.
<ЛИ> Покровитељ особе такође може утицати његову везу са специфичном животињом, попут Хермионе Грангер-а, који има заштитни заштитника због своје страсти за заштиту домаћих вилењака.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<х> Лик
<Хх> Покровитељ


<тди>
<Тр>
<ТД> Харри Поттер
<ТД> Сребрни јелен

<Тр>
<ТД> Хермионе Грангер
<ТД> Оттер

<Тр>
<ТД> Рон Веаслеи
<ТД> Пас

<Тр>
<ТД> Луна Ловегоод
<ТД> ОВЛ


Важно је запамтити да заштитник није само облик одбрамбене магије, већ и симбол наде и храбрости. Представља способност да превазиђе најмрачније тренутке и пронађете светло у себи.

<а хреф = дува <Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>