Како се зове албум Мицхаела Јацксон-а

<Х1> Како се зове Мицхаел Јацксон диск?

<п> Мицхаел Јацксон, такође познат и као краљ Поп, био је један од најутицајнијих и најпопуларнијих уметника у историји музике. Током своје каријере објавио је неколико албума успеха који су освојили милионе фанова широм света.

<Х2> Најпознатији албум Мицхаел Јацксон

<п> Један од најпознатијих албума Мицхаела Јацксона је албум “Трилер”, објављен 1982. Овај албум је био прекретница у певачној каријери и постала је најбољи албум свих времена, са преко 66 милиона примерака проданих широм света .

<Х3> Успех “Трилер”

<п> Албум “Трилер” садржи неколико хитова који су постали поп музичке класике. Неки од најпознатијих хитова на овом диску су:

<О ол>
<ЛИ> “Трилер”
<ЛИ> “Побиједите га”
<ЛИ> “Биллие Јеан”
<ЛИ> “Желите бити почети нешто”
<ЛИ> “Девојка је моја”

<п> Ове песме су биле толико успешне да се и даље играју на радију и сећају се као неки од највећих хитова Мицхаела Јацксона.

<Х2> Остали дискови Мицхаел Јацксон

<п> Поред “Трилер”, Мицхаел Јацксон је објавио остале албуме који су такође били веома популарни. Неки од њих су:

<О ол>
<ЛИ> “Бад” (1987)
<ЛИ> “ОПАССАН” (1991)
<ЛИ> “Историја: прошлост, садашња и будућност, књига И” (1995)
<ЛИ> “Инвинцибле” (2001)

<П> Сваки од ових записа има своје карактеристике и успехе, показује да је уметник и таленат Мицхаела Јацксона и талента као уметник.

<Х2> Легација Мицхаела Јацксона

<п> Упркос својој преране смрти у 2009. години, Мицхаел Јацксон је оставио трајну заоставштину у песми. Његов таленат, харизма и иновације и даље утичу на уметнике до данас. Његове записе, укључујући “трилер”, сматрају се истинским ремек-дјелима и и даље их цени навијачи свих узраста.

<П> Стога, када је у питању Мицхаел Јацксон Рецордс, немогуће је не спомињати иконични “трилер” и њен значај у историји музике.