Како се зове извиђач који је открио Гиселе Бундцхен

<Х1> Откривање Талента Гиселе Бундцхен: Упознајте одговоран извиђач

<п> Гиселе Бундцхен је један од најпознатијих и најпознатијих модела на свету. Његова каријера почела је необично када су га открили извиђач док хода у тржном центру у свом родном граду, Хоризонтини, Рио Гранде до Сул.

<Х2> Извиђач одговоран за откриће Гиселе Бундцхен

<п> Име извиђача који је открио Гиселе Бундцхен је Нилтон Бондер. Радио је за агенцију за управљање ЕЛИТЕ моделима и тражио је нове таленте широм Бразила када је наишао на младу Гиселе.

<п> <стронг> Нилтон Бондер је био импресиониран Гиселеновим лепотом и висином, као и његовом положајем и природном елеганцијом. Видио је огроман потенцијал у младој жени и одлучио је да је позове да преузме тест модела.

<Х3> Откриће Гиселе Бундцхен

<п> Гиселе је прихватила позивницу Нилтон Бондера и урадила јој први тест као модел. Њен наступ је био толико импресиван да је убрзо потписала уговор са менаџментом ЕЛИТЕ модела и почела да ради као професионални модел.

<п> <Спан> Гиселе Бундцхен Брзо се установио у свету модне школе, освајајући магазинске капице, параде великих дизајнера и уговора о милионера са реномираним брендовима. Њена каријера је полетала и постала је модна икона.

<О ол>
<ЛИ> Часописи омоти: Гиселе Бундцхен је штампао неколико навлака у часопису широм света, укључујући и базару Вогуе, Елле и Харпер.
<ЛИ> Греат Дизајнерске параде: Она је парадирала на брендове попут Цханела, Версаце, Долце & Габбана и Вицториа’с Сецрет-а.
<ЛИ> Милионер уговори: Гиселе је потписао профитабилне уговоре са брендовима као што су Пантене, Х & М, Лоуис Вуиттон и Царолина Херрера.

<табле>
<тхеад>
<Тр>
<Хх> Име
<Хх> Агенција
<Хх> освајања


<тди>
<Тр>
<ТД> Гиселе Бундцхен
<ТД> Управљање елитним моделом
<ТД> Модна икона, милионерски уговори, параде за одличне дизајнере


<п> Откривање Гиселе Бундцхенова од Нилтон Бондера је пример како талентовани извиђач може пронаћи праве дијаманте у гомили. Гиселе је постала један од најуспешнијих и најутицајнијих модела свих времена, а њен успех је резултат не само њене лепоте, већ и њен напоран рад и каријеру.

<п> <а хреф = "хттпс: //ввв.екампле.цом "> Референце :
<О ол>
<ли> хттпс: //ввв.екампле.цом/нотициа1
<ли> хттпс: //ввв.екампле.цом/нотициа2
<ли> хттпс: //ввв.екампле.цом/нотициа3

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/видео_ид" ширина = "560" висина = "315" Фреребордер = "0" Дозволи за дозволу>