Како се зове запис о Мицхаелу Јацксону

<Х1> Снимање Мицхаела Јацксона

<Х2> Увод
<п> Мицхаел Јацксон био је један од најновијих и најутицајнијих уметника у историји музике. Током своје каријере објавио је неколико албума који су постали праве класике. У овом блогу ћемо упознати главне албуме које је објавио Мицхаел Јацксон.

<Х2> 1. Ван зида (1979)
<п> са зида је био пети студио Мицхаела Јацксона и постигао је свој Мотовн -Стиле транзицију да би се поп. Албум је био велики погодак, а хитови попут “не престаните док не добијате довољно” и “стене са собом”.

<Х2> 2 Трилер (1982)
<п> Трилер се сматра једним од најбољих албума свих времена. Са песмама попут “Биллие Јеан”, “Побиједите га” и назив “Трилер” Трилер “, албум је продао преко 66 милиона примерака широм света.

<Х2> 3. Бад (1987)
<п> Бад је био Мицхаел Јацксон је албум Седми студио и био је и велики погодак. Албум функционише погођене попут “начин на који ме осећате”, “човече у огледалу” и “глатки злочинац”.

<Х2> 4. Опасно (1991)
<п> Опасно је био Еигхтх Студио Мицхаел Јацксон и донио је песме попут “црно или бијелог”, “сјећам се времена” и “зацели свет”. Албум је продао преко 32 милиона примерака широм света.

<Х2> 5 Историја: прошлост, садашња и будућност, књига И (1995)
<п> Историја је двоструки албум који садржи збирку највећих хитова Мицхаела Јацксона, као и нове песме. Албум укључује хитове као што су “врисак”, “Нисте сами” и “Земља песма”.

<Х2> 6 Инвинцибле (2001)
<п> Инвинцибле је био последњи студио албум који је у животу објавио Мицхаел Јацксон. Албум садржи песме попут “лептира”, “Иоу Роцк Ми Ворлд” и “Цри”.

<Х2> Закључак
<п> Записи о Мицхаелу Јацксону су прави ремек дела поп музике. Сваки албум представља другачију фазу уметникове каријере и оставила је трајна заоставштина у музичкој индустрији. Ако још не познајете ове записе, не губите време и зароните у Мусицал Универзума Мицхаела Јацксона.