Који је број радио итације

<Х1> Који је број Радио Итатиаиа?

<п> Радио Итатиаиа је једна од главних радио станица у стању минас Гераис, са разноврсним и свеобухватним програмирањем. Ако тражите итатиаиа радио број, дошли сте на право место!

<Х2> Радио број итатиаиа

<п> Радио број италиаиа је <стронг> (31) 2101-7000 . Овај број можете назвати да се обратите радију, учествујете у програмима уживо, слати предлоге, правите жалбе или добијате информације о програмирању.

<Х3> Радио Итатиаиа програмирање

<п> Радио Итатиаиа нуди разноврстан распоред који укључује вести, спорт, забаву, музику и још много тога. Станица има велике програме као што су “Бацкстаге”, која доноси најновије вести са спортовног света и “Јорнал Дататиаиа”, која представља главне вести о дану.

<п> Поред тога, Радио Итатиаиа такође емитује живе фудбалске игре уживо, које покривају главно првенство и тимове Минас Гераис. Ако сте спортски љубавник, дефинитивно ћете пронаћи на програму Радио Итатиаиа који задовољава ваше интересе.

Како се прилагодити Радио Итатиаиа?

<П> Да бисте се прилагодили Радио Итатиаиа, можете да користите свој конвенционални радио подешавањем фреквенције <стронг> 95,7 фм . Поред тога, радио је такође доступан за рочиште на мрежи путем званичне веб странице и радио апликација.

<Х2> Друштвене мреже Радио Италијаиа

<п> Радио Итатиаиа је такође присутан на друштвеним мрежама, где делите ексклузивни садржај, комуницирајте са слушаоцима и шире информације о програмирању. Радио можете пратити на следећим друштвеним мрежама:

<ул>
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.фацебоок.цом/радиоитатиаиа "> Фацебоок
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //твиттер.цом/радиоитатиаиа "> Твиттер
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.инстаграм.цом/радиоитатиаиа "> Инстаграм
<ЛИ> <а хреф = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/усер/радиоитатиаиа "> ИоуТубе

<п> Ако сте обожаватељ Радио Итатиаиа, будите сигурни да останете на друштвене мреже да бисте остали изнад свих вести и учествовали у ексклузивним промоцијама!

<Реф> Извор: <а хреф = "хттпс: //ввв.итатиаиа.цом.бр/ "> хттпс: //ввв.итатиаиаиа.цом.бр /

<Ифраме срц = "хттпс: //ввв.иоутубе.цом/ембед/дкв4в9вгкцк" ширина = "560" висина = "315" Фререборбадер = "0" Дозволи за дозволу>